Листата с гравитацията флиртуват
облечени във бални тоалети,
а после с обич със земята се целуват
красиви, изчервени и кокетни...
И къпят се в небесната вода,
която гали ги със облачен копнеж...
Природата очаква любовта
на Бялата кралица с взор горещ...
21.09.2018.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados