24 сент. 2020 г., 07:21

Есенен флирт 

  Поэзия » Пейзажная
266 0 6

 

Листата с гравитацията флиртуват

облечени във бални тоалети,

а после с обич със земята се целуват

красиви, изчервени и кокетни...

 

И къпят се в небесната вода,

която гали ги със облачен копнеж...

Природата очаква любовта

на Бялата кралица с взор горещ...

 

21.09.2018.

 

Георги Каменов 

 

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??