25 sept 2024, 6:32

Есенна любов 

  Poesía
109 0 2

Лятото ще си замине

в южните страни,

слънцето расте, не стине,

още си сладни.

 

Есен идва, грее, свети

с топли цветове,

как разбира ме и ето

с обич ме зове.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??