25.09.2024 г., 6:32 ч.

Есенна любов 

  Поезия
110 0 2

Лятото ще си замине

в южните страни,

слънцето расте, не стине,

още си сладни.

 

Есен идва, грее, свети

с топли цветове,

как разбира ме и ето

с обич ме зове.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??