3 nov 2006, 19:32

Есенна поличба 

  Poesía
535 0 11
В миг,
когато и денят
се свива,
и слънцето замира
в сгъвката на планината,
изригва тихо
есенният пламък от
нивята,
където гарванът
е само
пръстите на оран.

© Божидар Пангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??