Nov 3, 2006, 7:32 PM

Есенна поличба 

  Poetry
534 0 11
В миг,
когато и денят
се свива,
и слънцето замира
в сгъвката на планината,
изригва тихо
есенният пламък от
нивята,
където гарванът
е само
пръстите на оран.

© Божидар Пангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??