28 sept 2024, 8:09

Есенна радост 

  Poesía
104 0 0

Есен се понесе

в слънчевия ден,

радост ми донесе

с порив откровен.

 

Нежна е и грее

с цветни светове,

в чист миг, ненадеен

кротко ме зове.

 

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??