10 sept 2020, 20:28

Есенна тъга 

  Poesía » De amor
477 0 0

Изпълнен с нежност и мечти,

аз за теб мисля, за красота.

Твоят глас в мен кънти,

но жесток е днес света.

 

За пролет душа копнее,

а ще ме приспи есенният мраз.

Трудно е без теб сърце да пее,

но ще го владееш до сетния час...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??