10.09.2020 г., 20:28 ч.

Есенна тъга 

  Поезия » Любовна
478 0 0

Изпълнен с нежност и мечти,

аз за теб мисля, за красота.

Твоят глас в мен кънти,

но жесток е днес света.

 

За пролет душа копнее,

а ще ме приспи есенният мраз.

Трудно е без теб сърце да пее,

но ще го владееш до сетния час...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??