Sep 10, 2020, 8:28 PM

Есенна тъга 

  Poetry » Love
479 0 0

Изпълнен с нежност и мечти,

аз за теб мисля, за красота.

Твоят глас в мен кънти,

но жесток е днес света.

 

За пролет душа копнее,

а ще ме приспи есенният мраз.

Трудно е без теб сърце да пее,

но ще го владееш до сетния час...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??