4 oct 2020, 7:49

Есенни чудеса 

  Poesía » De amor
291 0 2

Есенни чудеса
 

Октомври е, и чакам пак дъжда
да измие намръщените спомени,
да се усмихна след като се наваля,
а те да отлетят с есента отронени.

 

Дали ще се позная след дъжда,
когато ще ми е притихнало. 
Ще съм в нюансите на есента, 
дъждовното до капка стихнало? 

 

Вярата ми ще разтвори ли  крила
да разтопи сърцето ми от песен,
или някой ще ми "пусне" Бах в нощта
по клавишите на общата ни есен?

 

И ако очите ми по този път са, 
а дните си говорят с лекота?! 
Нека след дъжда да се опомня!
Заваляха есенните златни чудеса!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??