24 oct 2014, 8:01  

Есенни неволи 

  Poesía » Civil
512 0 0

Ако любовта е птица гарга

поникнала в крайградския боклук

Да има ли тогава друга мярка

любов на гаргите напук

 

И в нечия безстрастна есен

в сгъстяващата се мъгла

Когато се прокрадне песен

на гаргите в дома

 

Дали ще има нервнаклетка

и струна в  нечия душа

Които да  родят  свръхнова

негаснеща звезда

 

 

 

© Дух на лютеницата Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??