15 sept 2011, 19:21

Есенни въпроси 

  Poesía » Filosófica
397 0 0


 

ЕСЕННИ ВЪПРОСИ

 

През есента се чувствам по-богата.

Чаровница е рижавата есен!

Узрели кестени търкаля под краката ми,

дърветата – ту плачат, ту са весели...

 

През миналата есен срещнах тебе.

А тази – щастие дали ми носи?

Питам се: ще бъда ли ЗА ДНИТЕ ТИ ПОТРЕБНА

през тази есен златокоса?

 

 

 


© Боряна Бакалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??