Sep 15, 2011, 7:21 PM

Есенни въпроси 

  Poetry » Phylosophy
396 0 0


 

ЕСЕННИ ВЪПРОСИ

 

През есента се чувствам по-богата.

Чаровница е рижавата есен!

Узрели кестени търкаля под краката ми,

дърветата – ту плачат, ту са весели...

 

През миналата есен срещнах тебе.

А тази – щастие дали ми носи?

Питам се: ще бъда ли ЗА ДНИТЕ ТИ ПОТРЕБНА

през тази есен златокоса?

 

 

 


© Боряна Бакалова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??