24 sept 2011, 16:24

Есенно... 

  Poesía
868 0 6

                                              Есенно...


             Безлико, Слънцето крачи

                    в небето

                         зад Облак -

              обронил глава

                    с насълзени очи

                         над сухи полета...

              Уморени, Птиците спорят

                    с глухи песни

                         с Вятъра -

               бесен изтръгва воя

                    на спящата още

                          Буря...

               Есента с тъга покрива

                    Гората,

                          голата -

               заспива

                   с бяла надежда

                         за Пролет...

© Иванка Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??