15 oct 2022, 7:44

Есенно 

  Poesía » Otra
583 3 6

Толкова е хубаво и кротко

в есента с неосъзнаем код,

стъпвам по килима като котка,

в лоното на златния живот.

 

Плодове търкалят се - грошове,

взимаш, колкото ти се прище.

Есенно. И облачно, но топло,

не усещаш, времето тече!

© Аделина Колева Todos los derechos reservados

Слънчево е, тихо капят
цветни есенни листа,
мек студът е и не хапе,
в мен пристъпя радостта.
Малка радост, неусетна, ...
  252  14 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??