2 oct 2009, 11:07

Есенно 

  Poesía » Versos blancos
797 0 2

Сухите листа въздишат под нозете ми –

със тъга отричат лятото,

всичко пожълтяло вече е обречено –

ще остане само вятърът...

© Марио Трифонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??