7 dic 2013, 20:04

Есенно 

  Poesía » De amor
576 0 0

Преди да успея да те залича от ръцете си,

листата ще се върнат  по клоните,

защото отдолу  не виждат лицето ти,

а не защото се сменят сезоните.

© Радост Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??