16 oct 2011, 17:33

Есенно влюбване 

  Poesía » De amor
956 0 19

Есенно слънце
през облаче есенно -
щастие зрънце
в очите ни блеснало.
Есенна обич,
златна и тиха -
безброй пеперуди
в мене се скриха.
Пърхат пак есенно
с крила изумрудени -
птиците есенни
гледат учудено.
Есенни флиртове
в есенни стихове -
влюбване есенно...
пеперудени мигове.


 

http://www.youtube.com/watch?v=VvNxffaaM_w&feature=player_embedded

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??