15 oct 2009, 23:43

Есента ни срещна 

  Poesía » De amor
479 0 3

 

 

 

Есента ни срещна

 

 

 

И ето, най-накрая есента ни срещна

като на филм, като в роман,

като във песен...

 

След толкова години -

една случайна среща

сред тълпата...

 

Сред купища от кал и от листа,

два погледа за миг се срещат

и после вятърът далече ни отвя...

 

Видях ли те или бе илюзия -

образ от хаоса създаден,

сянка от падащо листо...

 

Дали от близоста ти тъй настръхнах,

или от полъха на есенния вятър...

но знам, че те видях...

 

За миг...

реалност или шега

на падащите, сухи листа!

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??