4 jun 2014, 21:32

Ето 

  Poesía
340 0 0

Докато стискаш ми кутрето,

спокоен ще съм аз - 

ще знам, че спиш спокойно ти, дордето

баща съм аз, а ти - детето.

© Ивайло Михайлов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??