Jun 4, 2014, 9:32 PM

Ето 

  Poetry
342 0 0

Докато стискаш ми кутрето,

спокоен ще съм аз - 

ще знам, че спиш спокойно ти, дордето

баща съм аз, а ти - детето.

© Ивайло Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??