4.06.2014 г., 21:32 ч.

Ето 

  Поезия
341 0 0

Докато стискаш ми кутрето,

спокоен ще съм аз - 

ще знам, че спиш спокойно ти, дордето

баща съм аз, а ти - детето.

© Ивайло Михайлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??