15 abr 2017, 8:59

Ето ме! 

  Poesía
296 2 7

Ето ме! 

Цяла. Пред теб стоя, 

с туптящо окървавено сърце. 

Изгарящо в огъня. 

 

Ето ме! 

До теб догарям, 

воюваща с проклетото време. 

С дни, часове, минути отмерени в грамове. 

 

Ето ме! 

Тук, както в първия ден. 

Няма разкъсване, 

а сиво, студено предверие. 

 

Ето ме! 

В плашеща тъмнина. 

Само при мен остани! 

И с хазарта е свършено. 

 

Победена смъртта ще отстъпи! 

 

 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??