23 ago 2007, 9:32

Ето ме.... 

  Poesía
733 0 6

Ето ме - цялата твоя,
единствена, вечна.
С сърце от камък изваяно,
душа близка, но и далечна.
Ето ме - цялата твоя,
вземи ме и заведи ме
на остров безлюден, далечен.
Дай ми частица от времето,
миг на утеха и вяра,
вяра в единството, вечното,
в любовта ти, далечната.
Ето ме - цялата твоя
пламък изгарящ,
въглен тлеещ,
вятър неспиращ,
неугасваща свещ...

© Валя Митова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??