Скучно ли ви е мадам
или има нещо друго?
От това, което знам,
ми изглеждате съпруга.
Нервно ли ви е мадам
или има нещо друго?
Тук сте със или без срам,
без вина, но с малко лудост.
Гневно ли ви е мадам
или има нещо друго?
Някакъв несбъднат блян
или нечия надутост?
Тъжно ли ви е мадам,
може би си заслужава?
На луксозния диван
нищо скрито не остава.
Трудно ли ви е мадам,
нещо друго да съзрете
от романа, в който вам
са пленили боговете?
Чудно ли ви е мадам,
че решение няма?
От това, което знам,
тегобата е в замяна...
© Диди Генова Todos los derechos reservados