10 dic 2015, 0:25

Eтюди на тема „възмездие“ 

  Poesía » Filosófica
315 0 0

Невъзмездèно,
злото си вменява, че
е насърчèно...

 

Невъзмездено,
злото си вменява, че
се насърчава...

 

...................................................

 

... и нека зло се
възмездява... ѝначе
се насърчава...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??