Dec 10, 2015, 12:25 AM

Eтюди на тема „възмездие“ 

  Poetry » Phylosophy
336 0 0

Невъзмездèно,
злото си вменява, че
е насърчèно...

 

Невъзмездено,
злото си вменява, че
се насърчава...

 

...................................................

 

... и нека зло се
възмездява... ѝначе
се насърчава...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??