10.12.2015 г., 0:25 ч.

Eтюди на тема „възмездие“ 

  Поезия » Философска
326 0 0

Невъзмездèно,
злото си вменява, че
е насърчèно...

 

Невъзмездено,
злото си вменява, че
се насърчава...

 

...................................................

 

... и нека зло се
възмездява... ѝначе
се насърчава...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??