2 jul 2011, 14:11

Евангелие 

  Poesía » Otra
1009 0 3

Евангелие

 

 

 

Нося ви отдалече вест от цар във малко село,

поетична реч на просяк - рицар в друго време,

нося с мен папирус, ни меч, ни щит, или багета,

рея се по земя и въздух и свободен съм по пътьом.

 

 

 Нося мъничко съдба, нося вам аз малко пролет,

ще посея зрънце живинка и не желая ничии роля,

приемете все кат дар, като израз на господна воля,

изпратете ме не с цветя, а прочетете божието слово!

© Слав Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??