2.07.2011 г., 14:11 ч.

Евангелие 

  Поезия » Друга
1008 0 3

Евангелие

 

 

 

Нося ви отдалече вест от цар във малко село,

поетична реч на просяк - рицар в друго време,

нося с мен папирус, ни меч, ни щит, или багета,

рея се по земя и въздух и свободен съм по пътьом.

 

 

 Нося мъничко съдба, нося вам аз малко пролет,

ще посея зрънце живинка и не желая ничии роля,

приемете все кат дар, като израз на господна воля,

изпратете ме не с цветя, а прочетете божието слово!

© Слав Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??