Obra no adecuada para menores de 18 años
Искате ме романтичен...
да не съм циничен...
Ако може да не пия..
дори да не говоря...
Евнух да бъда...
по възможност...
Сори милички...
душевни чинии аз не мия!
Чужди бебенца в колички
аз не тикам!
Сълзи изкуствени
не трия!
Искате да съм наведен...
... няма как да стане!
Няма да играя на
прескочи кобила...
Бога ми, опитвах се да заобичам
милион пъти!
Бях добър и човечен,
а накрая
сам си ядох горчивите -
кестените!
Оставам си приличният
пияница!
Сам ще си направя баница!
Като няма кой да ме погали
и обича,
като никой не разбира тайната
любовна...
като не усещат тръпката...
а иначе подлагат на баровеца
с мерцедеса...
трътката...
© Христо Манчев Todos los derechos reservados