23 jun 2010, 20:03  

Европеецът ББ 

  Poesía » De humor
597 0 0

Бойко, мутрата пожарникар,

на Саркози каза "бонжуар".

Изучи той езика френски

в Сорбоната през дните си студентски.

 

Тъй банкянският граф

направи поредния си гаф.

Ах ти, борчески дон,

изтънчен си като барон!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??