23.06.2010 г., 20:03 ч.  

Европеецът ББ 

  Поезия » Хумористична
658 0 0

Бойко, мутрата пожарникар,

на Саркози каза "бонжуар".

Изучи той езика френски

в Сорбоната през дните си студентски.

 

Тъй банкянският граф

направи поредния си гаф.

Ах ти, борчески дон,

изтънчен си като барон!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??