23 июн. 2010 г., 20:03  

Европеецът ББ 

  Поэзия » Юмористическая
595 0 0

Бойко, мутрата пожарникар,

на Саркози каза "бонжуар".

Изучи той езика френски

в Сорбоната през дните си студентски.

 

Тъй банкянският граф

направи поредния си гаф.

Ах ти, борчески дон,

изтънчен си като барон!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??