17 abr 2010, 15:03

Европейци 

  Poesía
485 0 1

          ЕВРОПЕЙЦИ

 

Още по нас вият чакалите.

Още в кръчми делим се на две.

Още пресушаваме бокали -

хулим политици, богове.

 

Делим бащина стряха - зверове.

За нива забиваме ножа отзад.

За всеки втори клюка ковем.

Трима сме чета. Петима - парад.

 

И страшна е нашата орис.

Мразени от приятел и враг.

Българска е нашата болест.

Затъваме в блато, но с флаг.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??