Пародията на живота е голяма,
но, родиш ли се, отърване няма!
Едно от мене запомни:
Приятели в очите си можеш да имаш хиляди,
но чуй зад гърба си техните думи!
"Скучни дрехи, евтини обувки"
... вече сте смешни с тези преструвки!
Вие се возите в нова S класа,
а с мен просто е весело на маса .
Вашите дрехи не си позволявам,
заради евтините обувки късно си лягам,
но съм щастлива, че са купени с мои пари!
Не по банков път от плешиви чичковци.
Гуми върти с жълтата лада,
пусни високо нежна балада.
Мини с евтините ни джанти,
през новите "Прада" чанти
на тези, които смешна ме наричат,
а за пари скъпите си дрехи лесно събличат .
© Ивелина Цветкова Todos los derechos reservados