Aug 30, 2009, 12:03 PM

Евтина класа 

  Poetry » Other
565 0 2

Пародията на живота е голяма,

но, родиш ли се, отърване няма!
Едно от мене запомни:
 Приятели в очите си можеш да имаш хиляди,

но чуй зад гърба си техните думи!
"Скучни дрехи, евтини обувки"
... вече сте смешни с тези преструвки!

Вие се возите в нова S класа,

а с мен просто е весело на маса .

Вашите дрехи не си позволявам,

заради евтините обувки късно си лягам,

но съм щастлива, че са купени с мои пари!

Не по банков път от плешиви чичковци.

Гуми върти с жълтата лада,

пусни високо нежна балада.

Мини с евтините ни джанти,

през новите "Прада" чанти

на тези, които смешна ме наричат,

а за пари скъпите си дрехи лесно събличат .

 

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??