4 dic 2009, 0:07

Ези - Тура 

  Poesía » Otra
511 0 3

 

 

 

"За мъничко любов избродил бих света"...

                                  Ярослав Връхлицки

 

 

Как пясъчно ти все ми се изплъзваш,

царице на греховни страсти!

А аз - като слепец, стоя премръзнал

протегнал длан за  милостта ти.

 

Походката дочуя ли позната

застива цялата планета

в очакването нямо от тълпата

да паднеш! - като сребърна монета...

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??