Да минеш под дъгата
Да преминеш по дъгата
за някои е дар голям,
а за други - болест вечна,
смърт за твоята душа.
Ако искаш да успееш,
жадуваш слава и пари,
ако си готов на всичко,
то под дъгата ти премини.
Но помни, че пътят ще е труден
и няма връщане назад,
защото колкото и да е тежко,
сам оставаш на върха.
© Елзин Todos los derechos reservados