15.11.2009 г., 23:30 ч.

* * * 

  Поезия » Пейзажна
587 0 0

Да минеш под дъгата

 

Да преминеш по дъгата

за някои е дар голям,

а за други - болест вечна,

смърт за твоята душа.

Ако искаш да успееш, 

жадуваш слава и пари,

ако си готов на всичко,

то под дъгата ти премини.

Но помни, че пътят ще е труден

и няма връщане назад,

защото колкото и да е тежко,

сам оставаш на върха.

 

 

© Елзин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??