17 oct 2008, 1:44

*** 

  Poesía » De amor
754 0 2
 

Като сърна изплашена избяга.

Като сълза във детските очи -

проблясна и търкулна се.

От гърлото ти стон откъсна се

и във задрямалата тишина

понесе се към висините.

Не си отивай, моля те, недей.

Аз искам да си винаги със мен.

Нуждая се от твойта топлина,

от нежните ти ласки

и сърцето ти любящо.

Аз цялата съм твоя

и горя за теб.

Обичам те!

© Йовка Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??