Като сърна изплашена избяга.
Като сълза във детските очи -
проблясна и търкулна се.
От гърлото ти стон откъсна се
и във задрямалата тишина
понесе се към висините.
Не си отивай, моля те, недей.
Аз искам да си винаги със мен.
Нуждая се от твойта топлина,
от нежните ти ласки
и сърцето ти любящо.
Аз цялата съм твоя
и горя за теб.
Обичам те!
© Йовка Петкова Всички права запазени
и аз те прегръщам, с обич.