12 abr 2009, 19:24

* * * 

  Poesía » Otra
734 0 1

Не бих желал да те обичам

- с онази страст.

С онази болка да те искам

- забравен плач.

Желание от теб извикано,

сгрешено ме омая.

Не те познавам хубава и грозна,

не те познавам, а те искам

Онази в теб, която пожела ме

- без да ме обича!

© ВИКТОРИЯ КРУМОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??