Apr 12, 2009, 7:24 PM

* * * 

  Poetry » Other
648 0 1

Не бих желал да те обичам

- с онази страст.

С онази болка да те искам

- забравен плач.

Желание от теб извикано,

сгрешено ме омая.

Не те познавам хубава и грозна,

не те познавам, а те искам

Онази в теб, която пожела ме

- без да ме обича!

© ВИКТОРИЯ КРУМОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??