По-скоро бих си сдъвкал думичките сам,
по-скоро с листите ще ги изям,
по-скоро бих ги скрил в мъглата,
по-скоро ще ги погреба в земята...
По-скоро ще живея сам,
преди пред чуждо мнение да се предам,
преди да кажа че от мене ме е срам!
Защото аз живея между редовете...
Те са моята Кавказ. Към тях ме приковете.
© Todos los derechos reservados
Радвам се, че пак се срещаме след доста време.
Желая ти творчески успехи - толкова си богат на бъдеще!
Поздрав от мен и приятен летен ден!