8 nov 2008, 22:45

* * * 

  Poesía » De amor
680 0 0
Знаеш ли, за мен си слънце,
което грее и през нощта.
Виж във твоето сърце
има ли една луна?
Ако има, това съм аз,
бдя над твоята душа.
За да не се губим в мрачен час, 
следвай моята светлина...

© Муун Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??