8.11.2008 г., 22:45 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
681 0 0
Знаеш ли, за мен си слънце,
което грее и през нощта.
Виж във твоето сърце
има ли една луна?
Ако има, това съм аз,
бдя над твоята душа.
За да не се губим в мрачен час, 
следвай моята светлина...

© Муун Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??