Nov 8, 2008, 10:45 PM

* * * 

  Poetry » Love
708 0 0
Знаеш ли, за мен си слънце,
което грее и през нощта.
Виж във твоето сърце
има ли една луна?
Ако има, това съм аз,
бдя над твоята душа.
За да не се губим в мрачен час, 
следвай моята светлина...

© Муун All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??