Екранът светъл е,
а пък е черно зад прозореца!
Но пак е адски синьо във очите ти!
А в моята душа червено е!
Снежинка имам във зеницата!
Дали на ледена принцеса ти приличам?
Цветът напира! Побързай, намери го!
© Люли Араб Todos los derechos reservados